70 års tradition - Kvalitet i världsklass
karossan-demobil

Skåp

Karossan har egentillverkade skåp av högsta kvalitet för en lång rad arbetsfordon. Skåpen kan antingen monteras på ett befintligt flak – det vi kallar transportskåpet Chicago – eller med ett integrerat flak, det vi kallar Torontoskåpet.
Vi har skåp i standardutförande för en lång rad modeller. Men vi anpassar gärna skåpen exakt efter dina behov – ett specialarbete som faktiskt ofta motiverar endast en marginell kostnadsökning.

Chicagoskåpet

Chicagoskåpet har en stomme av anodiserade aluminiumprofiler och luckor, framstam och tak av sandwichpanel. Den finns i standardutföranden för en rad modeller.

Torontoskåpet

Också Torontoskåpet är egentillverkad med en stomme an anodiserade aluminiumprofiler och med luckor, framstam och tak av sandwichpanel. Skillnaden är att du här får skåpet på ett integrerat flak i egentillverkning. Skåpet kan fås med en rad olika varianter i form av lås, stegar och inredning.

TRANSPORTSKÅP

Utöver de mindre skåpen tillverkar Karossan även en del större skåp med möjlighet för montering av exempelvis bakgavellyft.

Produktblad

pdfVolkswagen T5 CL-12

pdfVolkswagen T5 CL-13

pdfVolkswagen T5 CL-14

pdfChicago - och Torontoskåp för VW Amarok - T5 - Crafter

pdfNissan Navara - Chicago- och Torontoskåp

pdfToyota Hilux- Chicago- och Torontoskåp

pdfFord - Chicago- och Torontoskåp

pdfIsuzu D-MAX - Chicago- och Torontoskåp

 

Kontaktuppgifter

AB Karossan Invest

Industrivägen 21

Box 2047
151 02 Södertälje
Tel: 08-554 421 30
E-post: info@karossan.se

Hitta hit