70 års tradition - Kvalitet i världsklass
karossan-demobil

Om Karossan

Karossan Invest AB är idag en av landets ledande specialister på bilinredningar och byggnationer. Vi utför alla slags montage, svets-, plåt-, plast- och lackarbeten samt elinstallationer.

Företaget startade 1944 som ett snickeri med Scania som största kund – man byggde helt enkelt lastbilshytter i trä. I takt med att bilindustrin gick framåt utvecklades också Karossan. Fler kunder har tillkommit och uppdragen har blivit bredare och mer komplicerade.

På Karossan arbetar idag cirka 30 personer med verksamheten förlagd i Södertälje.

De flesta uppdragen får vi genom återförsäljare eller generalagenter. Bland våra kunder finns Mercedes, Försvaret, Polisen, Relacom, Räddningstjänsten, Svenska Volkswagen, Sveriges Television och Telia.

Även en rad kommuner, landsting och hantverkare inom bland annat bygg och VVS anlitar Karossan när deras fordon ska specialanpassas.

Men vi arbetar inte bara med stora företag – en stor del av våra kunder är enmans- eller småföretag som behöver bra arbetsfordon och har upptäckt Karossans prisvärda kvaliteter.

För oss är samtliga dessa kunder lika värdefulla och vi lägger ner precis samma omsorg och noggrannhet på alla jobb, från den stund du först kontaktar oss till dess vi kan göra en leveransbesiktning och överlämna det färdigställda fordonet.

Välkommen till tradition, kompetens och kvalitet.

Läs mer om våR miljöpolicy

Kontaktuppgifter

AB Karossan Invest

Industrivägen 21

Box 2047
151 02 Södertälje
Tel: 08-554 421 30
E-post: info@karossan.se

Hitta hit